ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και από τότε δραστηριοποιείται, με κυρίαρχο ρόλο στο χώρο της αυτοκίνησης. Η εταιρία εδρεύει στην Ιερά οδό 111 & Αγ. 'Aννης 7 όπου βρίσκονται τα κεντρικά της γραφεία. Το 1991 η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., προβαίνοντας σε μία πρωτοποριακή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κίνηση, αγόρασε την ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Με αυτή της την πρωτοβουλία η ΒΙΑΜΑΡ προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στήριξη όχι μόνο της εθνικής για τον Έλληνα ψυχαγωγίας, αλλά και μιας από τις πλέον παραμελημένες, στρατηγικής σημασίας, περιοχές της Ελλάδας, την Θράκη. Από το 2005 η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., απέκτησε πιστοποιητικό ποιότητας ISO/9001 από τον TUV Γερμανίας. 

Τα Special Cars από το 2004, αποτελούν μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του Ομίλου της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., ενός Ομίλου με περισσότερα από 35 χρονιά επιτυχημένης πορείας στο χώρο της αυτοκίνησης, και όχι μόνο, στη χώρα μας.

Στόχος των Special Cars είναι να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα και αξεσουάρ, οι προδιαγραφές των οποίων θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών επιτυγχάνοντας υψηλή ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών τους. 

Close [x]
  • You haven't seen a classified yet.
  • You haven't done a search yet.
Close [x]

Here you can park classifieds by clicking on the Parking icon on the classifieds you are interested in.

They will remain here and the next time you visit (unless they are deleted).

You can compare them by choosing the compare button.

To change the order, click on the classified and drag it where you want.